Gitaar Lessen

 

 Docent: Chiel Nugter

GITAAR LEREN SPELEN:

Leuk dat je geïnteresseerd bent om gitaar te leren spelen. Mijn naam is Chiel Nugter en heb geruime tijd ervaring als docent. Zelf heb ik gitaarlessen gevolgd bij Will Jonkers en Bouke Reijenga. Naast gitaarleraar ben ik ook componist en heb ik ervaring met dirigeren en muzikale projecten. Zo heb ik onder andere met mijn eigen ensemble in het Concertgebouw te Amsterdam gestaan en heb ik een aantal keer live gespeeld op NPO- Radio 4 (klassieke zender).

LESSEN:

Alle leeftijden zijn welkom. Je kunt wekelijks les krijgen, per twee weken of per maand. De gitaarlessen worden individueel gegeven en eventueel op aanvraag in groeps/duo verband. Centraal zal komen te staan het plezier en de motivatie in het maken van muziek. Afhankelijk van de interesse en de voorkeuren kunnen we kijken hoe ik je het best op weg kan helpen dit prachtige instrument te bespelen. Alle richtingen zijn mogelijk. Zowel Klassiek als Western, Spaans en Elektrisch. Ook leert men het gebruik van tablatuur. Dit is notenschrift speciaal voor de gitaar. Hierdoor kunnen al snel gitaarstukken gelezen worden. Ook ga je leren hoe je de gitaar kunt hanteren als begeleidingsinstrument (slaggitaar, tokkelen) en als solo instrument. 

 

TARIEVEN:

- Tot 21 jaar 45 minuten les voor € 25,- 
- Vanaf 21 jaar 45 minuten les voor € 32,50,- 
- Groeps/duo verband op aanvraag.

 AFSPRAKEN:

De lessen worden elk begin van de maand gefactureerd en in het geval van ziekte of verzuim kunnen de lessen niet worden ingehaald. Mocht je voor de maand begint op vakantie gaan of een een aantal data niet kunnen kun je dat natuurlijk doorgeven dan kan er rekening mee gehouden worden. De eerste les is vrijblijvend zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe we de lessen vorm gaan geven, afhankelijk van de interesses en het leervermogen.

CONTACT/GRATIS KENNISMAKING:

Je bent welkom om eens langs te komen voor een gratis kennismaking. Vul hieronder je gegevens in of bel voor een vrijblijvende afspraak. 

 

Tel: 0619169564

Adres:
Schanspad 6
5231 NK (Orthen)
te Den Bosch